Samen sterk in Brabant

ROSMALEN – In samenspraak met haar buurt Overlaet West lanceerde Paula van Esch uit Rosmalen het idee om de Brabantse vlag uit te hangen. Brabant is het meest getroffen gebied. Het hangen van de vlag is om het saamhorigheidsgevoel uit te drukken. Onder het motto Samen zijn we sterk en gaan we deze strijd overwinnen zijn er intussen al talloze adressen die fier de Brabantse vlag laten wapperen. De initiatiefneemster roept Brabanders op om in navolging van haar wijk hun voorbeeld te volgen. ” Wij zijn trots op Brabant en willen daarmee laten zien dat wij niet alleen van gezelligheid, carnaval en worstenbroodjes houden maar ook voor elkaar klaar staan in deze moeilijke tijd”, stelt ze resoluut. De vlaggen zijn onder andere verkrijgbaar bij Party Planet in Rosmalen en Hoofs in Den Bosch.

Vlaggen aan de Kruisherenborch. (Foto Paula van Esch)

Foto's:


0