Walking handbal in regio

SCHIJNDEL – Begin april start OldStars walking handbal Zephyr ism met het Nationaal Ouderenfonds in Schijndel. Vooraf aan deze start wordt op zondagmiddag 22 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur in sporthal De Dioscuren aan de Bunderstraat in Schijndel de allereerste landelijke OldStars walking handbal interland tussen Nederland en Duitsland gehouden. De toegang is gratis.

Organisator is het Nationaal Ouderenfonds i.s.m. oud-handbalinternational Leon van Schie. Deze interland zal omlijst worden met leuke OldStars walking handbal clinics voor dames/heren senioren 55+. Deze clinics staat onder leiding van Leon van Schie, oud-handbalinternational van het Nederlands team. Wethouder Sport Meierijstad mevr. Coby van de Pas zal deze allereerste OldStars walking handbal interland in Nederland officieel gaan starten. Iedereen is hierbij van harte welkom.
Iedere senior die mee wil doen aan deze clinics en wil proeven wat eigenlijk OldStars walking handbal adviseren wij om sportspullen mee te brengen. Voor meer info: Ad Martens handbalcoach HV Zephyr admartens.am@ziggo.nl

Foto's:


0