Wandelingen voor senioren

SINT-MICHIELSGESTEL – Elke tweede woensdag van de maand organiseert Natuurgroep Gestel van 10.00 uur tot 11.30 uur onder leiding van een natuurgids, wandelingen voor senioren. Er wordt bij terugkeer vrijblijvend afgesloten met een kopje koffie/thee. Op woensdag 11 maart vertrekt de groep vanaf de parkeerplaats van mixed hockeyclub De Dommel Zegenwerp 1a, Sint-Michielsgestel.

Wandelde u wel eens met Natuurgroep Gestel mee, dan weet u hoe leerzaam maar zeker ook hoe gezellig deze rondwandelingen van 1,5 uur zijn. De groep maak een dergelijke natuurrondwandeling in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. Omstreeks 12.00 uur gaat iedereen weer naar huis. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Omdat er geen vaste uitvalsbasis is, mede met het oog op het aanhouden van variatie, wordt gerouleerd van startpunt. Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06 22432941 of michel.langenberg@home.nl.

Foto's:


0