09 maart 2020

WHV heeft offday op De Hoef

LOOSBROEK – WHV weet weer wat verliezen is. Voor de laatste nederlaag moeten we terug naar 22 september op de eerste dag van de competitie. Na een lange winterstop gingen de Loosbroekenaren met 0-4 onderuit tegen het altijd lastige Boerdonk.

Op een moeilijk bespeelbaar veld was Boerdonk de bovenliggende partij. WHV had een complete offday en de bezoekers kregen de beste kansen, maar vergaten te scoren. WHV probeerde het wel, maar werkelijk niets lukte. Gelukkig voor WHV bleef het tot aan de rust 0 – 0. Misschien werd het na rust beter.

De supporters van WHV kwamen bedrogen uit. Na rust wist Boerdonk de goal wel te vinden. In de 47e minuut werd het uit een corner 0- 1 voor Boerdonk en 1 minuut later zelfs 0 – 2 door een prachtig afstandschot. De wedstrijd was beslist. De thuisploeg was onmachtig om het Boerdonk nog lastig te maken en in de 57e minuut werd het uit een vrije trap 0 – 3. Hierna was de wedstrijd gespeeld. Boerdonk geloofde het wel en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. WHV kreeg nog enkele schotkansjes via Gino Bosch maar het was Boerdonk wat scoorde. In de 83e minuut werd het na een goede aanval 0 – 4.

Deze wedstrijd moet WHV vlug vergeten en hopen dat het volgende week beter gaat. Slechter als vandaag kunnen we niet. Het is lang geleden dat WHV zo slecht speelde. En als je slecht speelt verdien je ook niet om te winnen.