Wielenloop afgelast

ROSMALEN – De Rosmalense hardloopwedstrijd Het Waare Huis Wielenloop, die zou worden gehouden op 13 april, is afgelast. Dat meldt de organisatie op facebook.

De organisatie schrijft: ‘Gezien de recente ontwikkelingen, de gezondheidsrisico’s en de snelheid waarmee het coronavirus (COVID-19) zich verspreid hebben wij, de organisatie, helaas niet anders kunnen besluiten. Onze doelstelling met De Wielenloop is de samenleving in beweging krijgen en op deze manier een gezonde levensstijl te stimuleren. Wegens de bovengenoemde risico’s is dit nu helaas niet mogelijk. Uiteraard zullen er geen kosten in rekening worden gebracht voor de reeds ingeschreven deelnemers. Zij zullen ook persoonlijk worden benaderd. We gaan ervan uit dat we er volgend jaar, 5 april 2021, weer voor jullie kunnen zijn. Mocht je nog vragen hebben, neem vooral contact met ons op: https://www.wielenloop.nl/contact.’