Zonnebloem in Nistelrode

BERLICUM – Het leek wel lente toen de gasten van De Zonnebloem afdeling Berlicum met hun begeleiding afgelopen dinsdag op weg gingen voor een uitje naar de grootste familiewinkel van Nederland Modewinkel Van Tilburg in Nistelrode.

Ze werden gastvrij ontvangen in de Orangerie voor een kop koffie met een heerlijke appelkoek, hierna werd de groep opgewacht door 2 dames die een rondleiding achter de schermen gaven. Een unieke ervaring en er was veel te zien. Er werken maar liefst 500 mensen in de winkel die ondanks de grote omvang nog steeds probeert het familiegevoel vast te houden. Dit word mede gestimuleerd door de grote kantine waar alle personeelsleden gratis aan kunnen schuiven.
Verder zagen de gasten een mega groot atelier waar de gekochte kleding vermaakt wordt.
Ook de webshop, de kantoren en het magazijn werden door bekeken. Ook kwam eigenaar Peter van Tilburg iedereen even begroeten. Na de rondleiding was ieder nog vrij om lekker even rond te neuzen en te shoppen.

Foto's:


0