Buiten jeu-de-boulen

SCHIJNDEL – Hebben jullie ook genoeg van het binnen zitten? Dan heeft PV Wij Liggen uit Schijndel een mooie uitlaatklep voor je. Hier kun je lekker in de buitenlucht jeu de boules spelen. Uiteraard veilig en hygiënisch en met voldoende afstand onderling, want die 1,5 meter hanteert de vereniging ook.

En, denk nou niet, wat moet ik daar zoeken? Binnen de kortste keren zul je merken dat de sport alles in zich heeft wat je niet verwacht. Spanning, spelvreugde, competitie, beweging, gezond bewegen en vooral een leuk sociaal spelletje. En juist dat bewegen is iets wat we de laatste tijd allemaal te weinig hebben gedaan. Nieuwe gezichten zien, misschien ook wel? Kom het eens proberen.
De vereniging nodigt je dan ook graag uit om eens langs te komen op onze mooie accommodatie, in het groen, achter het zwembad. Geheel vrijblijvend natuurlijk, ook voor boulesballen zorgt de club. En dan aan de slag, met wat kleine aanwijzingen zul je zien dat deze sport niet moeilijk is, maar tegelijkertijd ook weer moeilijker is dan je dacht! Hoe dat zit; daarvoor moet je het een paar keer proberen. Pas wel op, want er is een kans dat je gegrepen wordt door een nieuw virus..
Je vindt PV Wij Liggen aan de Leemputtenweg 3 in Schijndel. De baan is open op ma- en wo- avond van 19.00 uur tot 22.00 uur en za- middag van 13.30 – 16.00 uur. Info: Jan van Alebeek (gsm 06-16 400 604).

Foto's:


0