Gestelse Judoclub traint in de frisse lucht

SINT-MICHIELSGESTEL – Sinds het uitbreken van de crisis heeft de Gestelse Judoclub haar trainingen moeten staken. Hoewel de coronamaatregelen nu meer versoepeld zijn, is het nog niet vanzelfsprekend dat er gejudood kan worden. Judo is immers een echte binnensport. Tot nu!

Voor jongeren tot en met 12 jaar geldt dat zij geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden tijdens het sporten. Een andere voorwaarde is dat de sport georganiseerd met begeleiding dient plaats te vinden.
Toen deze versoepelingen bekend werden, waren de judoka’s van de Gestelse Judoclub niet meer te houden. In overleg met de gemeente Sint-Michielsgestel en het beheer van Sporthal Theereheide (WSD) heeft de Gestelse Judoclub het mogelijk kunnen maken het grootste deel van de wekelijkse trainingen naar buiten te verplaatsen. Afgelopen maandag was het eerste resultaat te zien. Vol overgave en enthousiasme konden de kinderen zich weer uitleven. Zin om mee te doen? www.gestelsejudoclub.nl

Foto's:


0