Judoka’s trainen buiten bij OJC

ROSMALEN – Na weken thuis alleen trainen, via onlinetrainingen, zelf een keertje hardlopen of hoogstens via online met je maatjes was het eindelijk weer tijd om met elkaar te trainen. Dit wel volgens de regels natuurlijk maar dat kan het plezier om elkaar weer te zien zeker niet drukken. Vanaf volgende week start de Rosmalense Judo Club met haar buitentrainingen.

Op het schitterende complex van OJC Rosmalen heeft de Rosmalense Judo Club een veldje toegewezen gekregen voor de buitentrainingen, dan blijkt de onderlinge band van Rosmalense sportverenigingen en de wil om elkaar te helpen weer supersterk. Namens alle leden, ouders, trainers en bestuur onze grote dank hiervoor!

Eerst is er vandaag proefgedraaid met het wedstrijdteam om alle regels in de praktijk uitgevoerd te zien worden. Ook omdat in deze groep de twee leeftijdsgroepen (t/m 12 & tot 18 jaar) vertegenwoordigd zijn maakte het tot een extra uitdaging. Alle judoka’s werden bij de poort opgevangen door een begeleider waarna ze naar het veld werden gebracht waar trainer Bruno al op ze stond te wachten en stond te popelen om eindelijk weer te starten. Al snel bleek wie er thuis aan het sporten is gebleven en wie niet tijdens deze zeer pittige wedstrijdtraining. Na een dik uur trainen liep dan al menig zweetdruppeltje langs de rode hoofdjes naar beneden. Maar natuurlijk werd er ook veel gelachen met elkaar en daar gaat het uiteindelijk om: Met plezier bezig zijn met je favoriete sport!!!

Naar alle leden zal een nieuwsbrief gezonden worden met daarin de trainingstijden en het protocol voor de buitentrainingen. Bij erg slecht weer zullen de trainingen niet door gaan, hou hiervoor onze website en social media in de gaten. We zijn blij iedereen weer te zien!!!

Foto's:


0