Pieter Hermsen nieuwe bestuurder Vivent

DEN BOSCH – Per 1 oktober 2020 is Pieter Hermsen de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Vivent. Hij volgt daarmee Peter Hoppener op, die als interim bestuurder voor ruim een jaar verbonden is geweest aan Vivent. De bestuurswissel vindt plaats per 1 oktober, zodat tijdens de coronacrisis de continuïteit in het bestuur van Vivent is gewaarborgd.
Pieter Hermsen brengt veel bestuurlijke ervaring mee. De Raad van Toezicht heeft het volle vertrouwen in de heer Hermsen en verwacht met hem de ingezette veranderingen verder te kunnen doorzetten.
Pieter Hermsen (1960) beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, zowel in de VVT-sector (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) als in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Op dit moment is hij bestuurder van Stichting Severinus in Veldhoven. Naast zijn werkzaamheden als bestuurder is de heer Hermsen lid van de Raad van Toezicht van een VVT-organisatie in de Westelijke Mijnstreek en als docent Strategisch HRM actief bij opleidingsinstituut ICM.

De heer Hermsen is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Nijmegen. Hij ziet uit naar zijn start bij Vivent: “Ik kijk ernaar uit om samen met zoveel betrokken en deskundige collega’s te werken aan de beste zorg en aan een gezonde organisatie.”

Foto's:


0