Donderdagavond de waan, dé Bernhezer talkshow

LOOSBROEK – Donderdag 2 juli krijgt de Bernhezer talkshow een vervolg! Om 20.00 uur in Lunenburg te Loosbroek. Één tafel, spraakmakende gasten, afstand en een goed gesprek dat rechtstreek wordt gestreamd.

De Waan is een programma vol kunst, cultuur, humor en wetenschap met als rotsen in de branding der conversatie Jeanine van der Giessen en Mathieu Bosch. Gasten uit Heeswijk-Dinther zijn o.a. 538-nieuwslezer Roelof Hemmen en Europees kampioen judo Sanne van Dijke. Uit Heesch komt Kirsten van de Ven, voormalig leeuwin en nu manager vrouwenvoetbalzaken bij KNVB. Ook uit Heesch komt Piet van Grunsven ‘Taxi Pietje’ hij rijdt al bijna 60 jaar taxi en zit vol verhalen. een goede traditie bij De Waan, het lied Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffey, gezongen door iemand uit Bernheze. Dit keer is dat Mick Stenders uit Heesch. De waan van de dag brengt minimaal nóg een gast.

De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring en Lunenburg. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. De uitzending is donderdagavond live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via de website www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! meer info via info@debkk.nl.

Sanne van Dijke

Foto's:


0