Jaren ’70 en ’80, foute muziek, hedendaagse hits en guilty pleasures

BERLICUM – Wie na maanden ‘onthouding’ (totall) los wil in een vet avondje uit, mag zaterdag 27 juni van 19.30 uur tot 23.30 uur niet ontbreken tijdens de Muziekbingo Live die je (huis)kamer binnen dendert. Een event waarbij DJ Vinyl Forty-Five, DJ Marcel V, DJ team Lekker Origineel en DJ Kruzo hun muzikale krachten bundelen en in plaats van de bingo-molen, plaatjes gaan draaien die vervolgens afgevinkt mogen worden. Bij een vol rijtje of volle kaart staat deze garant voor leuke lokale prijzen. De datum mag met dikke stift genoteerd en tickets oftewel bingokaarten kunnen nú al besteld worden.

Door Wendy van Lijssel

In het nieuwe normaal zijn bij een event slechts 30 mensen welkom om dat live & kicking mee te maken. Met hun recent professioneel ingerichte licht- en geluid livestream studio maken de jonge DJ’s Vince Smits uit Berlicum en Bart Pouwels uit Heeswijk-Dinther echter korte metten met dat aantal. Hun studio zorgt ervoor dat artiesten, bands, verenigingen, bedrijven en al het andere denkbare of ter plekke vanuit de studio live te volgen zijn, maar een event kan ook vooraf of elders opgenomen worden om op een later tijdstip uitgezonden te worden. Het is dé manier om op afstand toch contact te hebben met veel meer dan het genoemde aantal personen. Het is gelijk ook wat de heren hopen met de Muziekbingo Live op zaterdag 27 juni. Een anders dan andere waarbij niet de molen, maar een aantal DJ’s klaar staan om live gestreamd, plaatjes te gaan draaien. “We gaan bingo kaarten uitgeven waarop platen staan die deze avond gedraaid worden. Zoals bij een gewone bingo dient in deze een streep gezet te worden als het liedje gedraaid wordt”, vertellen de heren enthousiast. Ze hebben gezorgd voor een gevarieerde programmering met jaren ’70 en ’80 muziek van DJ Vinyl Forty-Five uit Heeswijk-Dinther, foute hits van DJ Marcel V uit Middelrode en DJ Vince Smix uit Berlicum. DJ Kruzo zal de muziekbingo avond afsluiten met zijn guilty pleasures. Een vol rijtje of kaart geeft bingo en aansluitend recht op een prijs. “Het worden bij het event horende prijzen die naast de artiesten tevens ook de horeca steunen. Het varieert van bijvoorbeeld een vinylplaat tot een tegoedbon die ingeleverd kan worden bij een horecagelegenheid in de regio”, aldus Vince en Bart. De keuze is in deze reuze. Voor €14,95 kan de hele avond meegespeeld worden. Ook kun je mee doen met de losse muziekbingo rondes afhankelijk van jou muzieksmaak. Kaarten kunnen besteld worden via www.main-streams.nl/muziekbingolive – Voor het verzorgen van een event via de studio, kijk dan op www.main-streams.nl/ of de Facebookpagina van Main Stream.

Foto's:


0