Netwerkbijeenkomst cateringbranche

SINT-MICHIELSGESTEL – De gemeente Sint-Michielsgestel verzorgt op woensdag 8 juli tussen 16.00 en 18.00 uur een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de catering- en evenementenbranche. De bijeenkomst vindt plaats bij Party-time, Genenberg 1C in Sint-Michielsgestel.

De catering- en evenementenbranche is hard getroffen door de Coronacrisis. De gemeente wil ondernemers de mogelijkheid bieden om elkaar in een informele setting ontmoeten. Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, elkaar een hart onder de riem te steken en niet te vergeten oplossingen te delen. Vanuit de gemeente zijn de wethouder Economische zaken, Lianne van der Aa, en de accountmanager Miranda Sanders aanwezig.

De bedoeling is om meerdere bijeenkomsten te organiseren voor branches die hard zijn getroffen door de Coronacrisis. De organisatie daarvan hangt af van de interesse voor deze eerste bijeenkomst en de uitkomsten ervan. Tijdens de bijeenkomst worden vanzelfsprekend alle Coronamaatregelen in acht genomen. Aanmelden Vanwege de Coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 bezoekers worden toegelaten. Vooraf aanmelden kan tot 6 juli via: economie@mijngemeentedichtbij.nl.

Foto's:


0