Zomerlidmaatschap LTV De Beek

SINT-MICHIELSGESTEL – Gelukkig, we beginnen langzamerhand weer overal te sporten in Nederland. Ook bij tennisvereniging LTV De Beek in Sint-Michielsgestel zijn jeugd, jongeren en senioren weer volop aan het genieten. Natuurlijk nog even met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen en met fysieke voorzieningen op het tennispark, om de veiligheid voor iedereen te waarborgen.

Voor de komende zomermaanden biedt LTV De Beek een zomerlidmaatschap aan. Daarmee kun je in de maanden juni, juli en augustus bij LTV De Beek tennissen, elke dag weer, zoveel je wilt. Neem je buurman, vriend of partner als lid mee voor een single partij of kom met een vriendengroepje dubbelen. Er zijn op ons tennispark aan de Moerschot in Sint-Michielsgestel 8 kunstgrasbanen. De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen € 25,00 per persoon. Je krijgt dan een tijdelijke spelerspas waarmee je via een app je baan kunt reserveren.

Een zomerlidmaatschap is ideaal om je tennisracket weer eens uit je hoes te halen of er een te lenen en te zien of je die slagen van vroeger nog in je mars hebt. Of gun je hockeystick of voetbalschoenen even rust en laat je op een andere manier uitdagen. Drie maanden tennis en lekker actief bezig zijn, geven je ook de gelegenheid om te onderzoeken of tennis bij je past. Geniet van je tennis, de gezelligheid eromheen en leer nieuwe mensen kennen die net als jij van ‘een balletje slaan’ houden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailbericht naar tc@ltvdebeek.nl. We nemen dan contact met je op om meer informatie te geven en het lidmaatschap direct te activeren.

Foto's:


0