Cheque voor Stichting Tess

SINT-MICHIELSGESTEL – Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven. Afgelopen donderdag ontvingen Henry en Yvonne van der Heide namens Stichting Tess uit handen van Tim Klerx en Ton van Hooft van het Bossche bedrijf Kompas Financiën een cheque van 2.500 euro.

Schadeverzekeraar Nh1816 stelde landelijk twee ton beschikbaar voor lokale goede doelen die getroffen worden door de coronacrisis. “We hebben onze klanten opgeroepen om initiatieven aan te dragen die een steuntje kunnen gebruiken. Henry van der Heide uit Sint-Michielsgestel bracht het mooie werk van Stichting Tess onder onze aandacht”, vertelt Van Hooft.

Henry: “Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken. Deze therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en omgeving te zorgen. Ik spreek uit eigen ervaring: de therapie heeft onze dochter Eva enorm geholpen in spraak en gedrag.”

Jan Mathijssen van Stichting Tess: “Door de coronacrisis is fondsenwerving via braderieën, concerten en andere evenementen waar vrijwilligers geld inzamelen, vrijwel stil komen te staan. Stichting Tess is volledig afhankelijk van donaties. Wij zijn dan ook heel blij met deze bijdrage van 2.500 euro van Nh1816 en Kompas Financiën. Het geld zal goed besteed worden.”
Meer informatie over Stichting Tess vindt u op de site www.stichtingtess.nl.

2500 euro voor stichting Tess

Foto's:


0