Filmhuis Litserborg ’Open Luchtig’

DEN DUNGEN – ’Open Luchtig’, zo heeft Filmhuis Litserborg haar buitenbios op het plein naast Litserborg genoemd. Deze zomer draait daar elke vrijdagavond een mooie film. Op 24 juli om 22.00 uur draait ’Richard says Goodbye’. Neem je eigen stoeltje mee.

Bij slecht weer wordt de film in de grote zaal gedraaid. Alles natuurlijk met in achtneming van de RIVM gestelde richtlijnen. De aanvangstijden van de openluchtfilm zijn aangepast aan de zonondergang en variëren van 20.30 uur – 22.00 uur.

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Entree €8,50 inclusief één consumptie. Kaartjes zijn te koop aan de kassa van Litserborg, op = op.