Filmhuis Litserborg vervolgt zomerprogramma met Addams Family en Rainy Day in New York

 

DEN DUNGEN – Filmhuis Litserborg vervolgt op vrijdag 31 juli haar zomerprogramma met The Addams Family en A Rainy day in New York.

Het programma start om 14.30 uur met de familiefilm The Addams Family, de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. ’s Avonds om 22.00 uur volgt de film ‘A Rainy Day in New York’, een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze had verwacht. Deze film draait in de buitenbios op het plein naast Litserborg. Neem je eigen stoeltje mee! Bij slecht weer wordt de film in de grote zaal gedraaid. Alles natuurlijk met in achtneming van de RIVM gestelde richtlijnen.

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van onder anderen Paul Groot (Gomez Addams), Monic Hendrickx (Morticia Addams), Tjitske Reidinga (Margaux Needler), Vajèn van den Bosch (Wednesday Addams), Pip Pellens (Parker Needler), Roman Derwig (Pugsley Addams), Cees Geel (Oom Fester), Lenette van Dongen (Omi), Raymonde de Kuyper (Moeder Morticia), Raymond Thiry (Vader Morticia) en Carel Struycken (Lurch). Entree € 6,00 incl. popcorn en frisdrank in de pauze.

A Rainy Day in New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit onder anderen Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber.
De film is een romantische komedie en vertelt het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro. Entree €8,50 inclusief één consumptie.
Kaartjes zijn te koop aan de kassa van Litserborg. Ben er op tijd bij, op=op.

Foto's:


0