Kom eens kijken bij Mooie Boule

BERLICUM – Wie in de vakantie eens wat anders wil doen, zou eens een kijkje kunnen nemen bij Mooie Boule in Berlicum. De club kan nog wat nieuwe leden gebruiken en nodigt belangstellenden daarom uit om zelf te ervaren wat de sport inhoudt.

Jeu de Boules is van origine een Franse sport, uitgewaaierd over Europa en is in Nederland een sport die snel terrein wint. ‘s Zomers wordt het ook gespeeld op diverse campings, door jong en oud, maakt niet uit.
Bij Mooie Boule kun je altijd terecht voor een partijtje boulen in familieverband of een vriendengroep. Momenteel zijn er natuurlijk wel coronaregels.
Er zijn personen die een verkeerde indruk hebben van Jeu de Boule… Dat het alleen oude mannen en vrouwen zijn die een balletje gooien, dat het geen prestatiesport is en dergelijke. De waarheid is dat Jeu de Boulers gewoon een mooie sport bedrijven en fanatiek wedstrijden spelen door heel het land met een echte competitie. In de grote steden is het momenteel een rage aan het worden onder de jongeren, die ‘s zondags een wedstrijd spelen met vrienden en familie.
Je bent altijd welkom bij Mooie Boules om uitleg te krijgen over wat Jeu de boules inhoudt. Belangstellenden zijn welkom op de baan aan de Groenstraat14cte Berlicum. Maandag- en zaterdagmiddag vanaf half twee alsmede woensdagavond vanaf half zeven is er altijd iemand aanwezig. Je kunt ook bellen: 06-51523954.

Foto's:


0