Kunst in Rosmalense etalage

ROSMALEN – Het streven van KuBra-Art om kunst, kunstenaars, kunstliefhebbers, het winkelend publiek, winkeliers en pandeigenaren met elkaar te verbinden en om de leegloop van stadscentra tegen te gaan, begint zichtbaar te worden.
De eerste Etalage-Expo, begin juni in de etalages Achter de Driesprong 31b in het centrum van Rosmalen is goed ontvangen en de winkeliers stellen spontaan ook etalages van de eigen winkel beschikbaar. De start van een permanente kunstroute door het centrum van Rosmalen begint vorm te krijgen.
De kunstenaars van KuBra-Art zijn in de gelegenheid gesteld om in de etalages van Moonen Schoenen aan de Dorpsstraat 33 en de HEMA aan de Harry Coppensstraat 15 te exposeren. Met de laatste is tevens een samenwerking tot stand gekomen om in het warenhuis permanent te voorzien van kunst. Iedere acht weken nieuwe kunstenaars en nieuwe kunstwerken! De kunstenaars Leny de Vos-van Erp en Anja van Schijndel bijten het spits af met werken die ook op de nieuwe website www.brabantkunst.com geëtaleerd worden.

Foto's:


0