Mooie Boule gaat bourgondisch

BERLICUM – Jeu de Boulesvereniging Mooie Boule is momenteel elke zondag actief op de Parade in Den Bosch. Daar wordt ‘Bourgondisch ’s Hertogenbosch’ gehouden.

Kom eens kijken of zelf een potje boulen, elke zondag t/m augustus tussen 12.00 en 14.00 uur en voor de kinderen ouder dan 7 jaar op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur. Ze krijgen gratis les tijdens deze uren.
Het is een leuke sport voor tijdens de vakantie, maar ook daarna. Want een lidmaatschap biedt een mooie aanvulling op je sociale leven. Om te begin als recreant, maar misschien wil je als je een beetje ervaring hebt wel wedstrijden gaan spelen. Je kunt ook activiteiten gaan organiseren, binnen de sport, bijvoorbeeld door clinics te geven. Of juist iets totaal anders, zoals een fietstocht voor de leden op touw zetten.
Je kunt natuurlijk ook gewoon op de baan aan de Groenstraat14c in Berlicum komen kijken. Maandag- en zaterdagmiddag vanaf half twee alsmede woensdagavond vanaf half zeven is er altijd iemand aanwezig. Je kunt ook bellen: 06-51523954.

Mooie Boule in Den Bosch

Foto's:


0