Museum Romeins Halder aangepast open

HALDER – Na ruim 3 maanden gesloten te zijn geweest, vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus, gaat Museum Romeins Halder per 5 juli weer aangepast open.

Er zijn allerlei maatregelen genomen om veilig open te kunnen. Zo is er besloten dat er maximaal 5 bezoekers tegelijk in het museum mogen. Uiteraard is de 1½ meter afstand tot elkaar verplicht. Er zijn diverse hulpmiddelen voor een veilig bezoek aanwezig, te denken valt aan onder andere handschoenen, handgel, desinfecteerdoekjes en een spatscherm bij het entreemeubel. Vanzelfsprekend kan er alleen per pin of contactloos betaald worden. Het museum ontvangt in de komende tijd nog geen groepen. Er hoeft niet van te voren te worden gereserveerd.
De gebruikelijke openingstijden zullen weer worden gehanteerd, namelijk: zondags van 12:00 uur tot 16:00 uur en dinsdags van 11:00 uur tot 16:00 uur.
Het museum is gevestigd op Landgoed Haanwijk te Sint-Michielsgestel, Haanwijk 5B.

Foto's:


0