Speelfilm Teenbeat alsnog in Beneluxtheater

BERLICUM – Na vele voorstellingen in de regio komt de speelfilm Teenbeat op 29 en 30 augustus alsnog naar het Beneluxtheater in Berlicum. Wegens de coronamaatregelen wordt de film drie keer vertoond. De film schetst voor velen een herkenbaar beeld van de tweede helft van de jaren zestig: de tijd van brommers, dancings, conservatieve ouders en opstandige jeugd.

Mensen die aan de bar of balie van Den Durpsherd een kaartje gekocht hadden voor de afgelaste voorstelling op 29 april krijgen met hun ticket automatisch toegang tot de voorstelling op 29 augustus om 19.30 uur. Mocht u op dat moment verhinderd zijn, dan kunt u contact opnemen met Den Durpsherd zelf. De mensen die online een kaartje hadden besteld, hebben hiervan bericht gehad op welke dag en tijdstip zij staan ingedeeld.

Dat geldt overigens ook voor mensen die al een kaartje aan hadden gekocht voor de afgelaste filmvoorstellingen van Once Upon A Time in Hollywood en Yesterday. Voor vragen kun je het best contact opnemen met Den Durpsherd.

Zie voor alle data en tijden ook www.beneluxtheater.nl

Foto's:


0