‘Bé de tôre’ op zondag 16 augustus

SINT-MICHIELSGESTEL – Genieten in de open lucht van golden oldies. Lachen om rake en humoristische observaties van comedians. Dat kan op zondag 16 augustus van 15.00 tot 20.00 uur op het Torenplein in Sint-Michielsgestel.

Het Torenplein, dat gratis toegankelijk is, biedt in verband met de coronamaatregelen zitgelegenheid voor maximaal 100 mensen gelijktijdig. Bezoekers worden vanaf 15.00 uur door zanger Peter van de Greef meegenomen naar de zestiger en zeventiger jaren. Hij brengt hits die voor altijd in de geschiedenisboeken staan. Zoals nummers van Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker, Fats Domino en Elvis Presley. Met zijn doorleefde stem raakt Peter van de Greef het ‘het gevoel van toen’. Tussen de golden oldies door tekenen Christian Roovers en Paul van Gestel voor intermezzo’s. Twee Gestelse comedians die bekend staan om hun scherpe observaties, originele speldenprikjes en hoge ‘grapdichtheid’.

Zijn de 100 stoelen op het Torenplein bezet? Dan kunnen de belendende terrassen op het Torenplein uitkomst bieden voor mensen die willen mee genieten. Reserveren voor een stoel op het Torenplein is mogelijk: Stichtingomdetoren@gmail.com Op het plein zijn uiteraard de coronaregels van kracht.

Foto's:


0