Boom geplant op eerste verjaardag Parunashia

SINT-MICHIELSGESTEL – Hospice Parunashia werd in augustus vorig jaar geopend voor bewoners uit de gemeente Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Vught en omstreken.

Een prachtig burgerinitiatief kon dankzij de hulp van velen uit onze gemeenschap van start gaan. De onmisbare vrijwilligers runnen liefdevol het hospice, ieder met eigen talenten en vooral met veel liefde voor de medemens.

Ter gelegenheid van dat éénjarig bestaan hebben enkele vrijwilligers een herinneringsboom geplant in de voortuin. Wat mochten ze het afgelopen jaar al veel mooie herinneringen maken met bewoners en hun dierbaren. Die herinneringen maken ze nu min of meer tastbaar met deze boom, die groeit ook alsmaar verder. Vanaf de heropening 29 juni is Parunashia min of meer weer continue volledig bezet.

Hospice Parunashia aan de Theerestraat wordt door de bewoners en hun families vaak een stukje hemel op aarde genoemd en daar zijn de vrijwilligers enorm dankbaar voor.
Wil je eens een kijkje nemen in Hospice Parunashia kijk dan op de site en bekijk het korte filmpje van het huis: www.hospiceparunashia.nl.

Foto's:


0