CDA wandeling Den Dungen

DEN DUNGEN – Het ‘nieuwe normaal’ begint zich steeds meer af te tekenen. Inmiddels gelukkig met weer wat meer mogelijkheden. Onze kinderen zijn weer naar school geweest en kunnen weer deelnemen aan sport- en clubactiviteiten. De horeca is weer open en binnen grenzen kan er weer genoten van een hapje en drankje buitenshuis, het liefst op het terras. Maar we moeten oplettend blijven, de regels van het RIVM blijven volgen en elkaar bij voorkeur zoveel als mogelijk is ontmoeten in de buitenlucht.

De CDA-fractie heeft in de afgelopen maanden met regelmaat een 1,5 meter wandeling gemaakt met elkaar. Om bij te praten en in contact te blijven. Ook al zijn vanaf begin juni dankzij een corona-proof indeling van de raadszaal de gemeenteraadsvergaderingen weer gestart, de wandelingen bevallen goed en geven een sportief tintje aan ons contact. Maar het is vooral leuk om met elkaar de mooie plekjes in onze dorpen te delen. Handig daarbij is dat alle dorpen in de fractie vertegenwoordigd zijn!
Voor onze jongste wandeling stond Den Dungen op het programma waar raadslid Anja Andres woont en overigens wethouder Lianne van der Aa is geboren en getogen.
Het was niet makkelijk om een wandeling uit te kiezen want Den Dungen heeft niet alleen veel mooie plekjes maar ook verschillende dijken die elk over hun eigen charme beschikken. Denk maar eens aan de Poeldonksedijk en de Hooidonksedijk waarlangs ook nog verschillende oude boerderijen zijn gelegen. De keus is uiteindelijk gevallen op een wandeling over de Keerdijk omdat dit het hele buitengebied omvat. De foto is gemaakt op de splitsing Keerdijk – Bosscheweg ter hoogte van het Mariakapelletje.

Vlnr Kirk den Otter, Femke Klomp, Anja Andres, Lianne van der Aa en Harvy Schouten

Foto's:


c