De Zomerse 50 bij Lokaal 7 FM

Woensdag 19 augustus is het zover: Lokaal 7 FM zendt dan ‘De Zomerse 50’ uit, de hitlijst met de populairste zomerhits aller tijden.
De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomer hits ooit gemaakt. De lijst is samengesteld op basis van de uitgebrachte stemmen via de website van www.zomerse50.nl.

Vorig jaar was de nummer 1 Bryan Adams met Summer of ’69. Maar de hitlijst bevat ook evergreens zoals Jody Bernal met zijn Que si que no, Wham met Tropicana en Mungo Jerry met In The Summertime. Ook staan er veel zomer hits in uit de jaren 90 en de zero’s. Dus heel afwisselend van oud tot heel nieuw. De jaarlijkse Zomerse 50 is uitgegroeid tot een radio-evenement met 150 omroepen in Nederland en België die de hitlijst uitzenden. Het succes van de Zomerse 50 is het blije gevoel dat de liedjes oproepen als je al die vrolijke hits op de radio hoort. Bij deze nummers horen vrolijke zomerse herinneringen. Even terugdenken aan vroeger….

Wat is de zomerhit van dit jaar? Welke zomerhit staat nummer één? Breng je stem uit op www.zomerse50.nl, men kan nog stemmen tot zondag 16 augustus. Luister op woensdag 19 augustus van 19.00 uur tot 23.00 uur naar De Zomerse 50. De herhaling is op zondag 23 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De nieuwe Zevenklapper

Lokaal 7 kent de zogenaamde Zevenklapper. Wekelijks wordt deze bekend gemaakt in het vrijdagavondprogramma Weekend voor de Deur. De Zevenklapper kun je zien als een promootplaat om een zanger, zangeres, duet of band te promoten. Deze plaat is dan een week lang te horen in de diverse programma’s van lokaal 7. Op 7 augustus staat Nuwan Heerkens centraal. Hij heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik Hou Je Vast. Nuwan is een oud-medewerker van onze omroep en is presentator geweest van het vrijdagavondprogramma Driekleur. Ook in die tijd was Nuwan al bezig met muziek, teksten schrijven en ook het uitbrengen van wat singles in eigen beheer. Uiteraard hebben wij onze oud collega de afgelopen periode gevolgd. Naast diverse optredens van Nuwan, waar we bij aanwezig waren, weet hij onze studio zeker nog te vinden! Binnenkort maken we weer een afspraak met Nuwan om in het programma Driekleur zijn muziek te komen toelichten. Vanaf 7 augustus is zijn nieuwe single één week lang De Zevenklapper en te horen bij Lokaal 7 FM!

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM, via de kabel op 87.5Mhz, via de website www.lokaal7.nl en zelfs via You Tube en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Foto's:


0