De zonnigste Zomerhits bij Lokaal 7 FM

Lokaal 7 FM zendt ook deze zomer weer de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. Luisteraars kunnen hun favorieten zomerhits doorgeven.
Stemmen kan tot en met zondag 16 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers worden leuke prijzen verloot. De uitslag van de Zomerse 50 is bij Lokaal 7 te horen op woensdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur. We herhalen de uitzending op zondag 23 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vorig jaar was de nummer 1 Bryan Adams met Summer of ’69. Wie zal dit jaar op nummer 1 staan? Het succes van de Zomerse 50 is het blije gevoel dat de liedjes oproepen als je al die vrolijke hits op de radio hoort. Iedereen kent de meeste liedjes en velen hebben daar een herinnering aan. Veel afwisselend zomerhits komen voorbij van de jaren 90 tot terug in de tijd naar de jaren 60-70.

Breng je stem uit op www.zomerse50.nl en luister op woensdag 19 augustus van 19.00 uur tot 23.00 uur naar de Zomerse 50. Of de herhaling op zondag 23 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Webbeheerder gezocht

Voor onze website zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die affiniteit heeft met WordPress en onze site(s) up-to-date wil houden met gegevens die het bestuur of programmastaf zal aanleveren. Llijkt je dit leuk en wil je vrijwilliger worden of meer informatie? Mail dan naar radio@lokaal7.nl.

Uitzendingen in beeld

Wil je onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op laptop, smartphone of smart- TV? Via internet kun je de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: www.lokaal7.nl. Via het Youtube kanaal van Lokaal 7 is dit ook mogelijk. Ook verschillende programma´s zijn daar terug te bekijken.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM, via de kabel op 87.5Mhz, via de website www.lokaal7.nl en zelfs via You Tube en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Foto's:


0