Goalmaster voor iedereen van 9 tot 15 jaar

ROSMALEN – Zondag 16 augustus verzorgt OJC Rosmalen Goalmaster voor de jeugd in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar. In teams van 5 -7 spelers/speelsters worden er 7 voetbal spelvormen gespeeld, te weten 4 tegen 4 basisvorm, 1 tegen 1 lijnvoetbal, 4 tegen 4 met kleine doeltjes, 3 tegen 2 + keeper, 4 tegen 4 lijnvoetbal, shoot-out 2 tegen 2 + keeper, 4 tegen 4 + keepers en 2 grote doelen. De spelers en speelsters van de 1e elftallen zorgen voor de spelleiding tijdens deze fantastische voetbalmiddag. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van OJC Rosmalen. Iedereen is welkom. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar activiteiten@ojcrosmalen.nl. Zet wel je naam en leeftijd erbij. Opgeven uiterlijk 12 augustus in verband met de organisatie.

Foto's:


0