Lelijke kinderen en zeemansmuziek bij Filmhuis

DEN DUNGEN – Filmhuis Litserborg vervolgt op vrijdag 7 augustus zijn zomerprogramma. Dat start om 14.30 uur met de familiefilm ‘De Club van Lelijke Kinderen’, een spannende Nederlandse familiefilm gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meiderts. ’s Avonds om 21.30 uur volgt de film ‘Fisherman’s Friend’, een heerlijke feelgoodfilm gebaseerd op het waargebeurde verhaal

In De Club van Lelijke Kinderen wil president Isimo het land opschonen door alle lelijke kinderen te ontvoeren en op te sluiten. Paul, een 11-jarige jongen met enorme flaporen, weet te ontsnappen. Samen met enkele klasgenoten richt hij De Club Van Lelijke Kinderen op om de strijd aan te gaan met de president. Zal het hen lukken om alle lelijke kinderen te bevrijden en het regime van Isimo omver te werpen?
Acteurs: Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Roeland Fernhout, entree € 6,00 incl. popcorn en frisdrank in de pauze.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Port Isaac’s Fisherman’s Friends, een groep van tien vissers uit Cornwall die een contract kregen van Universal Records en onverwacht een hit scoorden met hun album vol zeemansliederen.
Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastbesloten een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

Deze film draait buiten in de buitenbios op de parkeerplaats naast Litserborg. Neem je eigen stoeltje mee! Bij slecht weer wordt de film in de grote zaal gedraaid. Alles natuurlijk met in achtneming van de RIVM gestelde richtlijnen. Entree €8,50 inclusief één consumptie. Kaartjes zijn te koop aan de kassa van de Litserborg. Ben er op tijd bij want OP=OP!
Benieuwd naar de films die we volgende week draaien? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de website van Litserborg: https://litserborg.nl.

Foto's:


0