Lustrumeditie Profielloop jaar uitgesteld

GEMONDE – De 5e editie van de Profielloop, het (hard)loopevenement van Gemonde, stond gepland op 22 september. Het was al een tijdje spannend of het evenement door zou kunnen gaan, vandaar dat de inschrijving nog niet geopend was. De organisatie is van mening dat door alle maatregelen, die vanwege covid-19 genomen zouden moeten worden, de sfeer die het evenement kenmerkt, niet gegarandeerd kan worden. Daarom wordt de vijfde editie verplaatst naar 2021.

In aanloop naar de volgende Profielloop, was er met Global Running Day een foto-actie op poten gezet. De winnaar was Vygo Wolf, met 4 prachtige medailles van alle voorgaande edities. Op de website van de Profielloop, zijn ook veel video’s en foto’s te vinden, met daarnaast het parcours van de vorige editie. Blijf gezond, blijf lopen en hopelijk tot in 2021 bij de volgende editie van de Profielloop!

Foto's:


0