Meiden- en vrouwenvoetbal OJC Rosmalen

ROSMALEN – Elk meisje/vrouw die bij OJC Rosmalen wil komen voetballen moet ook daadwerkelijk het gevoel hebben dat dit haar club is. Ze moet zich thuis voelen, begrepen en op haar niveau kunnen spelen. Daarnaast is gezelligheid, sfeer, eenheid en saamhorigheid erg belangrijk.

Om elk meisje/vrouw te laten voetballen op haar eigen niveau en leeftijd, rekening houdend met haar beleving van voetbal en ambitie, is het zaak om het bestand meidenleden op peil te houden.
Alleen bij een ruime hoeveelheid meidenleden ontstaat een divers voetbalaanbod en kan elk meisje zelf de afweging maken. Wat past het best bij mij? Wil ik voetballen alleen voor mijn plezier, in een leuk meidenteam, tegen andere meidenteams in een meidencompetitie? Of ben ik ook fanatiek en wil ik op het hoogste niveau voetballen in een meidencompetitie? Ben ik ook nog eens ambitieus en wil ik met een meidenteam deelnemen aan de jongenscompetitie? Kan ik meekomen in een jongensteam? Heb ik talent om de top te halen en wil ik met jongens in bv. De hoofdklasse spelen?
Een goed beleidsplan is essentieel, zo ook een technisch plan en mooi zou ook zijn als meiden- en vrouwenvoetbal vertegenwoordigd zou zijn in het hoofdbestuur. De voorzet is al gemaakt door meiden-vrouwenvoetbal te voorzien van een voorzitter met ondersteuning van diverse geledingen binnen het meiden- en vrouwenvoetbal.
OJC Rosmalen wil uitdragen dat het een mooie, grote, regionale meiden-/vrouwenafdeling heeft. En dat kun je zelf ervaren. Voor info of een proeftraining: b-schelle@hotmail.com, 06-51119038.

Een meidenteam van OJC

Foto's:


0