SeniorWeb Rosmalen hervat activiteiten

ROSMALEN – Het leslokaal in zorgcentrum Annenborch is weer beschikbaar en SeniorWeb Rosmalen gaat onder voorwaarden de Inloop en het cursusaanbod weer starten.

De Inloop begint weer op dinsdagochtend 18 augustus om 9.30 uur tot 11.30 uur en op vrijdagochtend 21 augustus. U bent vanaf die dagen weer welkom met al uw vragen over uw digitale apparaten.
Het is in deze coronatijd noodzakelijk om te reserveren, u kunt hiervoor bellen met Gerard Burggraaf 06-20372776. U weet dan ook zeker dat er tijd voor u is. Wij plannen niet meer dan 2 mensen per uur in.
Uiteraard wordt u verzocht niet te komen als u of één van uw naasten corona gerelateerde gezondsheidsklachten heeft. Ook de cursussen kunnen weer starten met maximaal 3 cursisten en onder de zelfde voorwaarden als hierboven omschreven. U kunt zich met uw cursuswensen telefonisch aanmelden bij Annette Gladdines 06-20356366 of via email.

Foto's:


0