Uniek Sporten dag

ROSMALEN – Op donderdag 13 augustus van 14.00-16.00 uur organiseert More2Win samen met Maaspoort Sports & Events, Stichting Super-G en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten dag voor mensen/kinderen met een beperking. Deze dag is onderdeel van het evenement Maaspoort@The Beach. Het doel van Maaspoort @ the Beach is om inwoners van de regio ‘s-Hertogenbosch een plek te bieden waar zij deze zomer binnen de huidige maatregelen kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten. Daarnaast willen wij met de Uniek Sporten dag zo veel mogelijk mensen duurzaam aan het sporten en sportief bewegen krijgen op een manier die bij hem of haar past.

Tijdens de Uniek Sporten dag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de regio: van atletiek tot badminton. Een mooi en gevarieerd sportprogramma. De locatie van de Uniek Sporten dag is bij Maaspoort Sports & Events aan de marathonloop 1 te ‘s-Hertogenbosch.
Ben jij of ken jij iemand die aan ons event wilt deelnemen? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar anne@more2win.com. Vermeld hierin je naam, leeftijd en bijzonderheden waar wij rekening mee kunnen houden tijdens de clinics. Na aanmelding ontvangt u via de mail meer informatie over het programma. Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

Foto's:


0