Voorlezen buiten de deur met Babel

ROSMALEN – In augustus kun je naast het Verhaaltjeskwartier (2+) en Verhaaltjestijd Online, ook buiten de bibliotheek genieten van de mooiste verhalen!

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal in de open lucht? Deze zomer lezen medewerkers van Babel voor op verschillende locaties in Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught & Berlicum. Kom jij ook luisteren naar een mooi zomers verhaal? Dan ben op woensdag 19 augustus om 15.00 uur welkom bij ’t Kwekkeltje in Rosmalen Voor de overige plaatsen en data zie https://babel.op-shop.nl en zoek op voorlezen buiten. Uiteraard wordt voor voldoende afstand gezorgd. Is het niet zo’n mooi voorleesweer? Houd de website en onze Facebookpagina (@babeldenbosch) in de gaten voor eventuele wijzigingen in het programma.

Foto's:


0