Win met je leukste zomerfoto in Coronatijd

ROSMALEN – We beleven deze zomer anders dan anders. Misschien durf je het aan naar het buitenland te gaan, maar kom je daar allerlei voor ons onbekende coronamaatregelen tegen. Mogelijk blijf je thuis om te klussen, te barbecueën in de eigen achtertuin en af en toe een dagje op stap te gaan in eigen land. Wat je ook van plan bent, het levert vast leuke plaatjes op. Die vormen gegarandeerd een mooie herinnering, maar geven je misschien ook een kans op een bonus.

In samenwerking met Foto Kiekshop Wim Kok houdt De Rosbode namelijk een fotowedstrijd rond het thema ‘Vakantie in Coronatijd’. Door je mooiste, gekste of verrassende zomermoment thuis of elders vast te leggen maak je kans op een mooie prijs. Foto Kiekshop Wim Kok stelt een digitale camera twv 199.95 beschikbaar.
Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is jouw zomerfoto voor vrijdag 14 augustus te mailen naar lezersactie@janenjanmedia.nl als losse bijlage in het bestandsformaat jpeg. Vergeet niet om daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden en een korte toelichting op de foto te geven.
De winnaar wordt bekendgemaakt in de Rosbode van woensdag 19 augustus. Je foto komt op www.derosbode-online te staan en de leukste halen de krant.

Foto's:


0