Zonnebloemwedstrijd nadert ontknoping

DEN DUNGEN – Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Zonnebloem afdeling Den Dungen hebben alle leerlingen van de basisschool Fonkel en De Wegwijzer een zakje met zonnebloemzaadjes gekregen. De bedoeling is de grootste plan en de grootste bloem te kweken. Die wedstrijd nadert zijn ontknoping.

De leerlingen van Fonkel hebben de zakjes al begin april gekregen omdat zij ook tijdens de coronasluiting van de school wekelijks hun huiswerk moesten komen ophalen. Kinderen van De Wegwijzer kwamen pas weer half mei naar school en hebben daardoor hun zaadjes pas een stuk later kunnen planten.
Daarom splitst De Zonnebloem de wedstrijd op in twee groepen, zowel voor Fonkel als De Wegwijzer is er een prijs voor degene die het best heeft gescoord. Denk je in aanmerking te komen voor een prijs, stuur dan een berichtje naar zonnebloemdendungen@hotmail.com.
De leerlingen van Fonkel moeten hun mail sturen voor 16 augustus en over een goede maand (20 september) zullen de bloemen van De Wegwijzer hun hoogste punt bereikt hebben.

De nationale vereniging De Zonnebloem houdt ieder jaar landelijk een grote loterij waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Door het coronavirus kunnen de vrijwilligers niet langs de deuren gaan om loten te verkopen. Wilt u ons ondersteunen dan kunt u eventueel loten bestellen dan komen we deze bij u thuis afleveren. De prijs van een lot is € 2,00. Stuur een mailtje naar zonnebloemdendungen@hotmail.com of app / bel 06-16287876

Foto's:


0