Aanmelding SJV-Discoseizoen

ROSMALEN – SJV is ontzettend blij te kunnen vertellen dat zij dit seizoen weer SJV disco’s kan organiseren! Zowel groep 7 als groep 8 worden vanaf oktober maandelijks verwelkomd. Er kan dan weer heerlijk worden gedanst samen met klas- en leeftijdsgenootjes. De eigen DJ’s draaien de beste nummers, maar je kunt ook zelf je favoriete nummer aanvragen!

De inschrijving voor het spetterende SJV-Discoseizoen duurt nog tot en met zondag 20 september 21.00 uur. Inschrijven kan via de website, onder de button Disco! Dit jaar worden er geen foto’s gemaakt vanwege corona, maar zal SJeVke op al jullie pasjes schitteren! Deze pasjes kunnen worden opgehaald en betaald (€ 3,-) tijdens de eerste disco.

De SJV Disco duurt voor zowel groep 7 als groep 8 van 19.30 tot 22.00 uur (hulpen 19.00 uur aanwezig), in de clublocatie aan de Mimosastraat! De entree bedraagt €2,- per keer. Consumpties, snoep of chips kost €0,50. *
Het advies is om discogangers maximaal € 5,00 mee te geven waarvan € 2,00 bestemd is als toegangsprijs. Verder het verzoek om mobiele telefoons thuis te laten. SJV’ers beschikken over een mobiele telefoon waarmee gebeld kan worden wanneer nodig!

Zonder hulp is het onmogelijk een dergelijke disco-avond te organiseren. SJV is daarom op zoek naar hulptroepen bij de bar, het snoep, de ingang en in de hal. Kinderen moeten zich veilig voelen en daarom is ook toezicht nodig. Zonder hulp kan SJV de verantwoordelijkheid niet nemen de disco van start te laten gaan, en wordt deze afgeblazen. Aanmelden als hulp kan tegelijk met de aanmelding van je zoon of dochter, via onze site onder de button Disco.

Foto's:


0