Birgittalezing

ROSMALEN – Dinsdag 22 september vindt om 20.00 uur in de zaal van de Laurentiuskerk aan de Oude Baan 1 in Rosmalen in coronaveilige sfeer de eerste Birgittalezing van het nieuwe seizoen plaats. In het kader van de Vredesweek spreekt Dr. Llewellyn Bogaers over “Wat is vrede?”
Dr. Bogaers is cultuurhistoricus, directeur Levend Verleden Nu en schrijver. Welke ervaringen hebben ons gevoed? Wat heeft de geschiedenis hierover te zeggen? Wat zijn historische verschijnselen die scheidslijnen gecreëerd hebben? Hoe kunnen wij die muren slechten door voor een ander perspectief te kiezen, naast te vertellen ook te luisteren! Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Rosmalense Ambassade van Vrede. De toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.

Foto's:


0