CDA wandelt samen met inwoners door vier kernen

SINT-MICHIELSGESTEL – CDA Sint-Michielsgestel wandelde afgelopen zaterdag samen met inwoners door een aantal van onze dorpen.
In Gemonde werd onder meer stilgestaan bij de woningbouw De Rietstok, het dorpshuis en de nieuwe accommodatie voor VV Irene. In Den Dungen ging tijdens de wandeling de aandacht uit naar de centrumvisie, uitbreiding voor de basisscholen, de Blauwe Scholk en Wonen op de Donk. In Middelrode zijn de watertuinen, theetuin en karperkwekerij die in ontwikkeling zijn bezocht en in Berlicum is een presentatie gegeven over de centrumontwikkeling.
De ‘CDA-wandelingen’ waren een vervolg op de fractiewandelingen die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden en mochten zich verheugen in een goede opkomst. In totaliteit is er door ruim 40 personen gewandeld afgelopen zaterdag.

Foto's:


0