G-Voetbal bij B.M.C. Berlicum

BERLICUM – Vanaf dit seizoen wil B.M.C. starten met G-voetbal voor kinderen in de leeftijd van circa 7 tot 14 jaar. De training wordt onder andere verzorgd door Dick Moll van Charante, een zeer verdienstelijke amateurvoetballer. De trainingen zijn eenvoudig van opzet zodat alle deelnemende kinderen er plezier aan beleven.

Wellicht heeft het enige tijd nodig om een team te kunnen vormen, maar ook met 3 a 4 voetballetjes wordt met de training gestart. Bij voldoende spelers en animo wordt er mogelijk op termijn gekozen om competitie te gaan spelen (G-competitie). Het belangrijkste is samen plezier maken met voetbal op een laagdrempelige wijze.
Heb je interesse om samen met Guus te voetballen of wil je vooraf meer weten? Stuur een e-mail naar voorzitter-tc@vvbmcberlicum.nl of neem telefonisch contact op met Dick Moll van Charante of Albert van Heijningen via telefoonnummer 06-19218284 of 06-20042809.

Foto: Guus, hier met trainer Dick Moll van Charante, is 10 jaar en zoekt vriendjes/vriendinnetjes om te voetballen. Samen met B.M.C. is Guus op zoek naar andere kinderen, die graag samen aangepast willen voetballen.

Foto's:


0