Mountainbike openingstocht in Den Dungen

DEN DUNGEN – Het MTB seizoen begint bij WTTC Vlug Trug op zondag 20 september met routes variërend tussen 35 en 67 km.

Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden. Alle paden zijn met pijlen gemarkeerd door de organisatie. Voor iedereen een mooi moment om het MTB-seizoen georganiseerd te beginnen. Een bewaakte fietsenstalling is aanwezig.

Iedere MTB’er kan zich voor deze tocht inschrijven op zondag 20 september van 08.00 uur tot 10.00 uur bij de kerk in Den Dungen. Uiteraard besteden de organisatoren aandacht aan de veiligheidvoorschriften vanwege corona.
Daarom een vriendelijk verzoek om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start eenvoudig met scan&go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden. Ga hiervoor naar https://www.fietssport.nl/toertochten/49754 en maak een keuze uit één van de vijf afstanden. Op deze wijze kan iedere deelnemer nóg beter ontvangen worden.
Iedereen kan deze MTB-tocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit, schrijf je in, kies een afstand en geniet van het fietsen door de Brabantse velden en bossen. Halverwege is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de MTB’ers verwend worden met onder andere fruit, dorstlesser en repen. Voor de lange afstanden is er eerder in het parcours al een kleine pauzeplaats ingericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door ‘Jumbo Broeren Den Bosch’. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de tocht. Voor meer informatie neem je contact op met Johan van Oostrom 06 520 13696 of kijk op de site https://www.vlugtrug.nl.