OJC Rosmalen verkoopt loten Grote Clubactie

ROSMALEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook OJC Rosmalen De leden van OJC zetten zich dit jaar in voor ‘Meer dan Voetbal’.

De leden van OJC gaan op een verantwoorde manier loten verkopen. Een manier die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Alle leden krijgen een link die zij kunnen sturen aan vrienden, familie en buren. Via die link kunnen kopers simpel en snel een lot kopen. Wil jij ook een lot kopen en heb je de link niet? Scan dan de QR code die hieronder staat.

Piet van der Plas, voorzitter van OJC: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor ‘Meer dan Voetbal!’, met als doel meer en nieuwe activiteiten of evenementen bij OJC aan te laten haken die bijdragen aan onze bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!”. Juist nu kan OJC die extra steun goed gebruiken.

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Je kunt ook een Superlot kopen; die kost € 150,-. Hiermee kun je ineens 50 loten verkopen, bijvoorbeeld binnen je bedrijf. Of je geeft ze weg aan je medewerkers als attentie, en zet het als een vorm van mini-sponsoring aan OJC.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Foto's:


0