Open dag Mieghelm

SINT-MICHIELSGESTEL – Brouwerij Mieghelm met bakhuis en smederij- en blikslagerij-museum in Sint Michielsgestel (Venkant 19) had in april een open dag gepland. Net als vele ander activiteiten kon deze vanwege corona niet doorgegaan.

Inmiddels zijn er aanpassingen gedaan in het museum en zijn de richtlijnen duidelijk. De tijd is rijp voor drie nieuwe open dagen, en wel op zondag 4 oktober, zaterdag 24 oktober en zaterdag 7 november. De brouwerij is te bezichtigen, in het smederijmuseum is de smid en de blikslager aan het werk en in het bakhuis worden brood en worstenbroodjes gebakken.
Deze middag is van 13.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk volgen de initiatiefnemers de corona-richtlijnen en er kunnen hierdoor 50 bezoekers worden ontvangen. Vandaar dat Mieghelm vraagt of jullie je vooraf aanmelden via mail: info@brouwerijmieghelm.nl.
Tevens vraagt de brouwerij bij inschrijving € 10,00 per persoon. Bezoekers kunnen dit tegoed op deze middag = besteden aan koffie, zelfgebakken appeltaart, worstenbrood uit de houtoven, het eigen bier en nog meer! Graag vooraf overmaken op NL22RABO0150871228 t.n.v. Brouwerij Mieghelm.

Foto's:


0