Podium5 vernieuwende lokale politieke partij in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Podium5 is ontstaan, omdat er van alles leeft in onze mooie gemeente Sint-Michielsgestel en we weten allemaal een beetje, maar niemand weet hoe het precies zit. Inwoners worden onvoldoende betrokken bij de politiek en de genomen besluiten. Volgens ons kan dit anders en is het tijd voor vernieuwing!

Een politieke partij die inwoners informeert en betrekt bij wat er leeft in onze gemeente. Dat zijn wij! Podium betekent dan ook “een opstap” voor onze inwoners om mee te denken en zaken op de politieke agenda te krijgen.
De 5 staat voor de vijf kernen van onze gemeente: Gemonde, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum en Middelrode.
We gaan voor beslissende invloed, zodat we samen kunnen werken aan een toekomstbestendige gemeente Sint-Michielsgestel voor alle leeftijden. Beslissende invloed, zodat we ook daadwerkelijk invloed hebben op besluitvorming. Toekomstbestendig houdt in, dat we streven naar het nemen van besluiten die niet alleen nu, maar ook in de toekomst resultaat opleveren. We willen er tenslotte allemaal op vooruitgaan.
We hebben een aantal speerpunten. Wij willen betaalbare huur- en koopwoningen, zodat er een goede doorstroom ontstaat voor jong en oud. We moeten nu bouwen voor onze toekomst.
Meer evenementen & activiteiten en dat betekent een goed evenementenbeleid. Er kan zoveel meer. Evenementen & activiteiten moeten gemakkelijk te organiseren zijn zonder beperkingen en ingewikkelde regels. We gaan ons verdiepen in hoe het met de Zorg binnen onze gemeente is gesteld. We richten ons op knelpunten op het gebied van Verkeer & Veiligheid.

Hoe gaan we dit doen? We halen informatie op bij organisaties, ondernemers, instanties, maar vooral bij dé inwoners die ideeën, kennis, ervaring en een mening hebben. Dit doen we, omdat wij vinden dat je meerdere invalshoeken nodig hebt. Door het afwegen van verschillende belangen maken we de best mogelijke keuzes. We informeren inwoners via de kranten, social media en onze website. We zijn dan ook het gehele jaar zichtbaar en niet alleen tijdens de verkiezingen.
Ben je benieuwd wat wij te brengen hebben? Volg ons dan via facebook of neem een kijkje onze website: www.podium5.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Eijkemans-Kivits of Wim Smulders. De koffie en thee staan klaar. E-mail: Info@podium5.nl.

Bianca Eijkemans en Wim Smulders

Foto's:


0