SeniorWeb weer actief

ROSMALEN – SeniorWeb Rosmalen hervat presentaties in HEVO gebouw de Ontmoeting aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Het is lang stil geweest bij SeniorWeb Rosmalen. Vanaf maart tot enkele weken geleden zijn alle activiteiten gestaakt. Sinds 17 augustus is de leslocatie bij Annenborch weer toegankelijk en de animo was direct groot. Verschillende senioren hebben de weg naar de inloop op dinsdag en vrijdag weer gevonden en ook de cursusdeelname en individuele leerverzoeken nemen weer toe.

SeniorWeb Rosmalen gaat bij HEVO Rosmalen ook weer beginnen met het aanbieden van presentaties gericht op actualiteiten in de digitale wereld. In principe steeds op de vierde donderdag van de maand.
Zo is er op 24 september de presentatie ‘slim op pad’ over hoe u op pad kunt gaan en daarbij optimaal gebruik kunt maken van uw smartphone. Digitale nalatenschap staat voor 22 oktober gepland en “De Cloud” voor 26 november. U kunt deelnemen voor €5,00 en u aanmelden via de website www.seniorwebrosmalen.nl
U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

Foto's:


0