Sprookjes in het Kabouterbos

ROSMALEN – Zondag 11 oktober is het Kabouterbos weer geopend! Alle kinderen t/m groep 4 zijn van harte welkom om, eventueel verkleed, naar de Oude Baan-Oost te komen. Dit is tegenover het crematorium in Rosmalen. Wandel samen met de kabouters langs een betoverende route.

Vanwege de situatie omtrent corona, loop je een vaste route in het Kabouterbos. Om alles ‘coronaproof’ te laten verlopen, vraagt SJV je daarom om je vooraf aan te melden via onze website.

Na je inschrijving ontvang je in de week voor het Kabouterbos van ons een starttijd. Zo wordt gezorgd voor een veilige doorstroom in het bos. De kosten bedragen € 3,50 per kind. Dit kan vanaf een kwartier voor aanvang van de starttijd voldaan worden aan de kassa. Doe dit het liefst per pin of indien contant, gepast. Ouders en begeleiders lopen uiteraard gratis mee.

De starttijd die je van ons ontvangt valt binnen de volgende tijdsblokken: 10.30-11.15 uur: Peuters, 11.30-12.15 uur: De Terp, IJzeren Kind, Campus aan De Lanen, 13.00-13.45 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten en 14.00-14.45 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos.

Het advies is om op de fiets te komen. Kom dan naar de Oude Baan-Oost ter hoogte van het crematorium. Daar loop je het bos in en vind je het feestje. Kom je toch met de auto, dan kan deze geparkeerd worden op de parkeerplaats van het crematorium. Mocht je op de dag zelf besluiten om toch mee te willen doen dan kan dit uiteraard! Het kan wel zijn dat je dan iets langer moet wachten. Gezinnen met een inschrijving hebben namelijk voorrang.
Kinderen ontvangen een glaasje ranja en wat lekkers.In verband met de corona maatregelen schenken we geen koffie en thee. Ouders/verzorgers mogen dit wel zelf meebrengen.

Foto's:


0