Steph Saraj vrijdag te gast in Driekleur

Steph Saraj is een R & B-/pop-artiest die een meer gemoderniseerde benadering van traditioneel mainstream muziek aanpakt, teksten schrijft en harmonieën creëert en tegelijkertijd actuele maar tijdloze melodieën creëert. Met een achtergrond in urban dance, is Steph geen onbekende in de entertainmentindustrie.

Steph bracht op 2 januari 2019 in eigen beheer zijn debuutsingle ‘the Art of Letting Go’ uit en kreeg positieve feedback van verschillende blogs. Op 14 februari 2019 verscheen zijn eerste EP ‘When Everything Isn’t Enough’. Kort na de release tekende Steph een distributieovereenkomst voor ‘Cherry Chapstick’ met een Braziliaans platenlabel Maker Records.
Op 2 maart zond radio-dj Jordan Scrudder (BBC3 Radio) Steph’s nummer uit ‘What U Want From Me’ tijdens zijn eerste uitzending van zijn nieuwe radioshow ‘The Far Side ‘. Op 8 mei 2019 werd ‘When Everything Isn’t Enough’ opnieuw uitgebracht als ‘Anxious Heart’.
Steph bracht op 10 mei 2019 zijn eerste rapnummer ‘Get Stupid’ uit om te kijken of hij van het genre zou genieten. Dezelfde maand kwam er een remix van Get Stupid. Een proefversie van dit nummer was op 21 februari 2020 te horen tijdens zijn interview met Geert Jonkers en Peter Moon in het programma Driekleur op Lokaal 7. Steph heeft zijn territorium uitgebreid door teksten en melodieën te schrijven voor andere artiesten en is een eigen ontwikkelingslabel voor potentiële artiesten aan het opzetten.

Wil je meer weten en horen? Steph Saraj is aanstaande vrijdag 25 september te gast in het programma “Driekleur” met Geert en Peter van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Lokaal 7 zoekt weerman

Vanaf de beginperiode van Lokaal 7 was Nico Damen in diverse programma’s te horen met zijn weerpraatje. De laatste jaren op zondagmorgen in het actualiteiten programma “Efkus wa anders”, op vrijdagavond in “Driekleur” en op zaterdagavond in het programma “De Peer en Geer Show”. Nico Damen was een gul pratende Bosschenaar. Het weer was zijn hobby. Van computermodellen of moderne weerwebsites moest hij niks weten. Hij zei altijd: “Als ik het niet op de ouderwetse manier doe ga ik fouten maken.” Zo eens in de zes weken controleerde hij de satellietgegevens en voerde hij berekeningen uit. Vrijwel dagelijks keek hij vanaf een bankje op de Oostwal in Den Bosch naar de hemel om te zien welke kant het opging met de atmosfeer. Hij lette niet alleen op de wind en wolken maar ook hoe de natuur op het weer reageert. ”Als er slecht weer aankomt, zie je de zwaluwen ’s-avonds lager uitvliegen”, aldus de weerman. Nico Damen overleed afgelopen voorjaar.

Radiomakers Bert van Druenen en Ton Mathijssen van het programma ‘Efkus wa Anders’ zijn op zoek naar een nieuwe weerman. “We zoeken een enthousiaste man of vrouw die zijn of haar weerpraatje van die dag en komende week wil delen met de luisteraars van lokaal 7. Gewoon een luchtig gesprek en niet te moeilijk”, aldus Ton Mathijssen. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw weerkennis delen met de luisteraars dan bent u diegene die we zoeken! Reageer vrijblijvend naar info@lokaal7.nl.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Foto's:


0