Travis van der Aa wint competitie

BERLICUM – Travis van der Aa uit Berlicum heeft afgelopen zaterdag in Venlo een wedstrijd in de Landelijke Jeugd Competitie voor mountainbikers gewonnen. De 9-jarige Travis kwam uit bij de jongens in categorie jeugd 2.

Hij had afgelopen maart voor de Corona periode de eerste wedstrijd van het seizoen in Oldebroek verrassend genoeg gewonnen, dus hij had bij zichzelf de druk er flink op gezet, nu de wedstrijden weer mochten starten. Na de start was er gelijk een steile klim omhoog, waar helaas een concurrentje moest afstappen en daardoor Travis dus ook.
Zodoende zag hij de eerste vier renners al wegrijden. Maar ronde na ronde kwam hij dichterbij en uiteindelijk kwam hij als eerste jongen over de finish! Hij verdiende er een mooie bos bloemen en een nog mooiere beker mee.

Foto's:


0