Verteltheater bij Huis073: 100-jarige man die uit het raam klom

 

BERLICUM – Kom kijken naar de wonderlijke avonturen van de 100-jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat.

Meesterverteller Eric Borrias laat je in een twee uur durende voorstelling kennis maken met een bonte stoet van mensen die voorbij trekt. Zijn unieke kijk op het leven en de wonderlijke lieden die zijn pad kruisen maken van ‘de 100 jarige’ een feest. Het begint ermee dat Allan er vandoor gaat met een koffer waar hij even op moet passen. De koffer blijkt vol crimineel geld te zitten en dat is het begin van een roadtrip dwars door Zweden.

Al snel blijkt dat Allan een wonderlijk leven heeft geleid, waarin hij niet alleen de hele wereld over geweest is, maar ook zo’n beetje alle groten der aarde heeft ontmoet. Van Franco in Spanje, tot Mao in China, meerdere presidenten in Amerika en zelfs Einstein. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar Allan. Van criminelen, politie, de pers en zelfs een olifant.
De voorstelling wordt gegeven op donderdag 24 september van 20.00 tot 20.15 uur in Bibliotheek Berlicum. Kaartjes kosten €7,50 (leden) of €10,- (niet leden). Kijk voor meer informatie en tickets op www.huis73.nl.

Eric Borrias als honderdjarige

Foto's:


0