Alzheimer Café

SCHIJNDEL – Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud houdt een bijeenkomst op maandag 26 oktober. Uiteraard onder het voorbehoud dat het dan nog steeds kan binnen de RIVM maatregelen. De bijeenkomst wordt gehouden in restaurant-zaal De Nachtegaal, Boxtelseweg 15 te Schijndel, vooraf aanmelden is verplicht!

Het thema van de avond is: Dementie en het levenseinde. Veel mensen met dementie vrezen een ontluisterend levenseinde. Na een diagnose dementie willen zij meer weten over de verschillende mogelijkheden die er zijn rond het levenseinde.
Voorlichter Hans van Amstel-Jonker van de NVVE, de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde, komt vertellen over de mogelijkheden die er zijn voor deze mensen.
Hij vertelt over euthanasie en de knelpunten daarbij en het belang van het opstellen van wilsverklaringen. Ook vertelt hij wat er mogelijk is als euthanasie geen optie (meer) is en over de ondersteuning die de NVVE kan geven. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen.
Gastspreker: Hans van Amstel-Jonker, voorlichter van de NVVE.

Het Alzeheimer Café volgt de richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer Nederland om de bijeenkomsten veilig te laten verlopen. Er mogen maximaal 30 mensen in de ruimte en wij adviseren om tijdens het verplaatsen een mondkapje te dragen wat af mag als u achter de aangewezen tafel zit. Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus kunt u niet deelnemen aan het Café.

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en de avond wordt afgesloten om 21:30 uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de bijeenkomst te mogen bezoeken! Aanmelden is mogelijk t/m woensdag 21 oktober. Neem hiervoor contact op met Welzijn De Meierij. Telefoonnummer: 073-5441400 of email: info@welzijndemeierij.nl

Foto's:


0